Aydın’da Aniden Gelen Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da Aniden Gelen Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Meteorolojinin yağış uyarısı yaptığı iller arasında yer alan Aydın, kuvvetli yağışa hazırlıksız yakalandı. Güneşli ve sıcak bir güne uyanan Aydın’da, saat 15.30 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak yağış yaklaşık 2 saat etkisini sürdürdü. Kuvvetli yağış nedeniyle logarlar yağmur sularını çekmekte yetersiz kalınca kentin bazı bölgelerindeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Su birikintilerinin yolu ulaşıma kapaması nedeniyle trafikte aksamalar oldu.

Sıcak ve güneşe aldanarak dışarıya hazırlıksız çıkan vatandaşlar, yağışla birlikte ıslanmaktan kurtulamadı. Trafik ve belediye ekipleri, her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ulaşıma kapanan bölgelerde önlem aldı.

METEOROLOJİ KUVVETLİ YAĞIŞA KARŞI UYARDI

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi Aydın ve ilçelerinde kısa süreli kuvvetli yağışın yaşanacağına dair vatandaşları uyardı. Ayrıca Aydın Efeler, Germencik, İncirliova, Söke, koçarlı Köşk ve Sultanhisar, Yenipazar, Nazilli, Kuyucak ve Buharkent ilçelerinde kısa süreli kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte görülebilecek dolu hadisesine karşı da dikkatli ve tedbirli olunması tavsiye edildi.

Aydın’da Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da Yağış Hayatı Felç Etti

Aydın’da Yağış Hayatı Felç Etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.