Aydın'da Arka Arkaya Acı Haber!

Aydın'da Arka Arkaya Acı Haber!

Antalya'da yolun karşısına geçmek isterken araba çarpması sonucu yaşamını yitiren 20 yaşındaki Aydınlı Aslıhan Kocapınar’ın, cenazesinin otopsisi tamamlandı. Genç Aslıhan’ın annesine ‘Anne sana benim vasiyetim, ben ölürsem de siz ölürseniz de organlarınız

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Kocapınar'a, ders kavşaktan yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Kocapınar, tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Yaşam sevinci bilinen genç kızın ölümü arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

3 KİŞİYE UMUT OLDU

Ölümünün ardından otopsi için adli tıp morguna kaldırılan Aslıhan’ın cenazesini annesi, babası, kardeşleri ve akrabaları son görevi yerine getirmek için morga geldi. Kızlarının vasiyeti sonrası nakil kararı alan aile, Aslıhan’ın organlarını bağışladı. Genç kızın bir karaciğeri İzmir'de bulunan 28 yaşında bir gence nakledildi. İki böbreğinin ise Antalya'da bulunan 2 kişiye verilmek üzere işlemler başlatıldı.

 

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

20 yaşındaki Aslıhan Kocapınar'ın cenazesi Kuşadası Ege Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.