Aydın'da bu da oldu! Vicdansızlar bakın ne yaptı!

Aydın'da bu da oldu! Vicdansızlar bakın ne yaptı!

Aydın’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere depoda bekletilen 7 ton kömürü çalan beş şüphelinin, kömür dağıtım işinde geçici işçi olarak çalıştıkları belirlendi.

Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait Efeler ilçesi Ata Mahallesi’ndeki depoda 14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 09.15 sıralarında meydana gelen olayda, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere depoda bulunan ve torba üzerinde “Para ile satılmaz” ibaresi yazılı olan kömürlerden yaklaşık 7 tonu kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nce yapılan araştırmalarda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda kömür dağıtım işinde geçici gündelik işçi olarak çalışan H.B., B.K., F.Ç., H.K. ve M.Ö.’nün kömürleri para karşılığı Orta Mahalle, Ilıcabaşı Mahallesi ve Zafer Mahallesinde 15 torbasını 100 TL, 30 torbasını 200 TL’ye sattıkları tespit edildi. Şüpheliler, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin piyasa değerinin altında satmış olduğu 285 torba içerisinde 7 bin 125 kilogram kömür bulunarak Aydın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine teslim edildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.