Aydın'da bunu yapana artık af yok

Aydın'da bunu yapana artık af yok

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri Efeler’de hatalı park yapan araçlara hem ceza uyguladı hem de bu araçları çekici yardımıyla otoparklara çektirdi.

Aydın’da trafikte araç sürücülerinin yaptığı hatalı parklar, can güvenliğini tehlikeye atıyor. Efeler’de araç sürücüleri, otoparkları tercih etmek yerine yaya yollarına ve kaldırımlara araçlarını park etmesi vatandaşların tepkisine yol açtı. Ezilme tehlikesi yaşayan vatandaşlar Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nü şikayet yağmuruna tuttu.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince başta Kıbrıs Caddesi ve Aydın-İzmir Karayolu’nu birbirine bağlayan Sağlık Caddesi’nde olmak üzere hatalı park eden birçok aracın sahibine plaka üzerinden ceza yazılırken bu araçlar çekiciyle otoparklara da çekildi.

EN BÜYÜK SORUN ÇİFT SIRA PARKLAR

Sürücülerin araçlarını hatalı park ettikleri için trafikte geçiş önceliği olan polis, ambulans ve itfaiye gibi araçların da zor anlar yaşadığını belirten vatandaşlar, kendilerinin de kaldırımlara park eden araçlar yüzünden yolda yürümek zorunda kaldıklarını ifade ettiler.

Ana caddelerde çok sık yaşanan sorunlardan biri de çift sıra parklar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum