Aydın'da cinayet!

Aydın'da cinayet!

Kuşadası'nda oto yıkama ve oto lâstik işi yapan 46 yaşındaki Zeyneddin Adam'ı dükkânında öldürerek kayıplara karışan cinayet zanlılarından İsmail E. İzmir'de yakalandı. Serhat E'nin ise hâla kaçak olduğu ve arama çalışmalarının sürdü.

Kuşadası'nda 26 Ağustos tarihinden oto yıkama ve oto lastik işi yapan 46 yaşındaki Zeyneddin Adam'ı dükkanında öldürerek kayıplara karışan cinayet zanlılarından İsmail E. İzmir'de yakalandı. Serhat E'nin ise hala kaçak olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.


Kuşadası Davutlar Mahallesi'nde oto yıkama ve oto lastik işi yapan Zeyneddin Adam ile tartışan ve daha sonra motosikletle Adam'ın dükkanına gelerek silahla öldüren cinayet zanlılarından İsmail E. İzmir'de yakalanarak Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. İsmail E. ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Diğer zanlı Serhat E'nin hala kaçak olduğu ve arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


Olay, 26 Ağustos tarihinde Kuşadası Davutlar Mahallesi'ndeki lastikçi dükkanında meydana gelmişti. Daha önce Zeynnedin Adam ile tartışan İsmail E. ve Serhat E., Adam'ın iş yerine gelerek yanında getirdikleri tüfekle Adam'ı ağır yaralamıştı. Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zeyneddin Adam hayatını kaybetmişti.

 

kaynak: denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.