Aydın'da dehşet!

Aydın'da dehşet!

Efeler'de 15 sokak köpeği, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kaplara bırakılan zehirli etler ve mamalarla öldürüldü.

Köpeklerin öldürülmesi, hayvanseverlerin tepkisine neden oldu. Bir çok hayvansever Facebook üzerinden tepkisini dile getirdi.

Astim Organize Sanayi ve Efeler Mahallesi ile Işık Mahallesi yolunda sokak hayvanları için konulan su ve mama kaplarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından dün zehirli et ve mama, bırakıldı. Bunlardan yiyen 15 köpek, öldü. Hayvanseverler durumu Efeler Belediyesi'ne bildirdi. Köpeklerin bir kısmı, hayvanseverler bir kısmı da belediye ekipleri tarafından gömüldü.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Hayvanseverlerden Funda Küçük ise sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından yaptığı paylaşımda, sokak köpeklerinin zehirlenmesine tepki gösterdi. Küçük, "Katiller, vicdansızlar, eş zamanlı olarak Astim Çevre Bulvarı, Işıklı Bulvarı ve TOKİ Evleri mevkilerinde zehirli etler dağıtarak, pek çok sokak köpeğinin acılar içinde ölmesine neden oldu. Aralarında yavrular da vardı. İçlerinde 6 yıldır baktığım bir köpek de vardı. Vicdansızlar, üşenmemişler, mama ve su verdiğim kaplara tek tek bu zehirli et ve mamaları koymuşlar. Acımız, büyük" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.