Aydın’da Eczacılar Günü Kutlamaları Başladı

Aydın’da Eczacılar Günü Kutlamaları Başladı

21. Bölge Aydın Eczacı Odası, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Aydın’da 14 Mayıs Eczacılık Günü ve Bilimsel Eczacılığın başlangıç yıl dönümü etkinlikleri çelenk sunma töreniyle başladı. Aydın Valiliği önünde gerçekleşen törene Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sefa Karaarslan, oda eski başkanlarından Ecz. Salih Kozalı, Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve oda üyesi eczacılar katıldı.

Eczacılık Günü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunan Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaaslan, yetersiz sağlık okur-yazarlığı karşısında eczanelerin güvenin sembolü olduğunu belirterek, "176 yıldır bilinçli hizmet sunan eczacılar, bundan sonra da bu güvene layık olarak halkımıza hizmet sunmaya devam edecektir. Eczacılarımızın 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü’nü kutlar, her doğan günün ülkemiz ve dünyamız için sağlıklı günler getirmesini dileriz” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı Sefa Karaarslan, Aydın’da 14 Mayıs Eczacılık Günü ve Bilimsel Eczacılığın başlangıç yıl dönümünün çeşitli etkinliklerle kutlanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.