AYDIN’DA EN BAŞARILI BAŞKAN KİM?

AYDIN’DA EN BAŞARILI BAŞKAN KİM?

SONAR Araştırma en başarı belediye başkanları anketinin sonucu açıkladı. feler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, en başarılı ilçe belediye başkanları sıralamasında 4’üncü olurken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise 19’uncu oldu.

SONAR Araştırma, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde İstanbul hariç 20 Büyükşehir’deki nüfusu yüksek olan 147 ilçenin belediye başkanlarının başarı performansını ölçtü.

Araştırma; 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak İstanbul hariç, nüfusu yüksek 20 Büyükşehir’in 333 ilçesinin 147’sinde (nüfusu görece yüksek) gerçekleştirildi. Bu 147 ilçeden 27 tanesinde 1000 ila 1200 (ortalama) yüz yüze anket yöntemi uygulandı. 120 ilçede ise ortalama 400 telefon anketi (CATİ) yapıldı. Genel ortalamada cinsiyet ve yaş kotaları, Türkiye İstatistik Kurumu’nun tespitleri ve verileri doğrultusunda gerçekleştirildi.

AYDIN’DA EN BAŞARILISI  MEHMET FATİH ATAY
“Genel olarak düşündüğünüzde ilçe belediye başkanınız sizce başarılı mıdır, başarısız mıdır? sorusu yöneltilen ankette %70.8 başarı oranı yakalayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, listede 4. sırada yer aldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise % 55.2 başarı oranı ile 19. sırada kendisine yer buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum