Aydın'da Faili Meçhul Cinayet!

Aydın'da Faili Meçhul Cinayet!

Aydın Efeler İlçesi Danişment Köyü yakınlarındaki bir bahçenin kenarında toprağa gömülü ceset bulundu.

Jandarma ve Polis ekipleri tarafından incelenen cesedin, genç bir erkeğe ait olduğu ve yaklaşık bir ay önce öldürülüp kimsenin uğramayacağı uçurumun kenarına gömüldüğü zannediliyor.  
  Olay akşam saatlerinde bölgede gezintiye çıkan bir grup gencin toprağın yüzeyine çıkmış bir insan eli ile karşılaması üzerine ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; ismi açıklanmayan 3 kişi Aydın Balıkköy ile Danişment Köyü arasında tenha bir bölgede gezinti yaparken sarp arazinin kenarında topraktan çıkmış bir insan eli fark etti. Aynı yerde toprağın yüzeyine çıkmış parçalanmış vaziyette kafa tasına da rastlayan kişiler durumu polis ve jandarmaya ihbar etti.
  Danişment yolu üzerinden yaklaşık 2 kilometre patika yoldan gidildikten sonra bir uçurumun dibinde bulunan cesedin olduğu bölgeye Aydın Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinin yanı sıra jandarma da giderek toprağa gömülü ceset üzerinde inceleme yaptı. Efeler İlçe Emniyet Müdürü Mesut Karıncalı’nın da inceleme yaptığı bölgede cesedin genç yaşta bir erkeğe ait olduğu üzerinde duruluyor. Öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlenen cesedin kolu ile parçalanmış vaziyetteki başının hayvanlar tarafından dışarı çıkarıldığı tahmin ediliyor.
  Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikata başlanırken, cesedin kimliğinin belirlenmesi için polis ve jandarma kayıp başvurularını da incelemeye başladı.

aw967876_01.jpgaw967876_02.jpgaw967876_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.