Aydın'da feci kaza

Aydın'da feci kaza

Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza, saat 9.00 sularında Efeler ilçesi Malazgirt Meydanında gerçekleşti. Malazgirt Meydanı kavşak içinden Bayındırlık Bulvarı istikametine giden 09 DS 888 plakalı M.G idaresindeki ticari araç ile Anadolu Bulvarından kavşak içine girmekte olan 09 AAF 76 plakalı B.G idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 09 DS 888 plakalı ticari araç devrilirken, diğer aracın ön kısmında maddi hasar oluştu. Her iki sürücüde kazayı yara almadan atlatırken, trafik ekipleri kaza sonrası olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Vatandaşlar kazaya şaşırırken, Malazgirt Meydanı Kavşağında her türlü işaret ve yön levhalarının takılı iken burada oluşan kazalara bir anlam veremediklerini, yetkililerin sürücülere kendi can ve mal güvenlikleri için trafik işaret ve levhalarına uymaları gerektiği uyarılarına rağmen kazaların yaşandığına dikkat çektiler.

20170605aw088241_02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.