Aydın'da Feci Kaza!

Aydın'da Feci Kaza!

Didim’de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Söke-Milas Karayolu, Didim yol ayrımı kavşağında meydana geldi. Söke'den Milas yönüne seyreden Murat Özkan idaresindeki 34 KY 7766 plakalı otomobil ile Didim’den Söke yönüne seyreden ve kavşağa çıkan Şemerdin Taş yönetimindeki 09 BB 617 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki sürücü ile Taş’ın aracında bulunan Hakan Uçar, Ersin Taş ve Tahsin Taş yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Servis, itfaiye, jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılardan birisi Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi ile Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sebebiyle Söke-Milas Karayolu’ndaki trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazada ağır hasar gören otomobil ile hafif ticari araç ise çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan aynı kavşakta iki gün önce kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında da 5’i çocuk 10 kişi yaralanmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.