Aydın'da feci kazada hayatını kaybetti

Aydın'da feci kazada hayatını kaybetti

Köşk’ün 112,5 Hamit abisi olarak tanınan Hamit Bozkurt (51) ilçe meydanında yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Köşk Gazi Mustafa Kemal Caddesi Çarşı Camisi önünde önceki gün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İlçe merkezinde kıraathane işletmeciliği yapan Hamit Bozkurt işyerini kapattıktan sonra arkadaşı Uğur Çiftçi’nin (37) kullandığı motosiklet ile evine gitmek için yola çıktı. Eski Nazilli Caddesi’nden gelip, Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nden karşıya geçmeye çalışan motosikleti, Başçayır istikametinden Aydın- İzmir Karayolu istikametine ilerleyen T.Y. D. idaresindeki 42 FND 98 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Uğur Çiftçi ile Hamit Bozkurt için sağlık görevlileri çağrıldı. Yaralılar, sağlık görevlilerince Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Bozkurt, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Hamit Bozkurt hayatını kaybetti. Güvenlik kameralarına yansıyan kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

İlçede esnaflık yapan Hamit Bozkurt’un herkesin sorununu çözmek için, bütün olaylarda yapıcı tutumu ve yaşanan olaylara yardımcı olabilmek için ilk koşan isim olduğu için 112,5 Hamit abi lakabı ile tanındığı öğrenildi. Ayrıca, arkadaşı Uğur Çiftçi’nin yeni açtığı işyerinin tesisat işlerini yapması ve ayrıntıları konuşmak için kazadan 2 saat önce birlikte Bozkurt’a ait kıraathanede oturdukları ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.