Aydın'da fırtına çatıları uçurdu

Aydın'da fırtına çatıları uçurdu

Aydın’ın Söke İlçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına, Konak Mahallesi'nde 2 tonluk çatıyı bir sokak öteye uçururken, Fevzipaşa Mahallesi'nde bir ağacı kökünden kırdı.

Söke’de saat 10.00 civarında aniden çıkan fırtına çatıları uçurdu, ağaçları köklerinden kırdı. Konak Mahallesi'nde Enver Kıvılcım’a ait evin çatısı, fırtına nedeniyle bir sonraki sokakta bulunan başka bir evin bahçesine düştü. İki tonluk ve 130 metrekarelik çatının yere düşmesi sırasında bahçede herhangi bir kimsenin olmaması mutlak bir faciayı önledi. Ev sahibi Enver Kıvılcım, “Fırtına bir anda çıktı. Çatıyı nasıl uçurduğunu göremedik. Bir anda 2 tonluk çatıyı alarak bir sokak öteye uçurdu. Korktuk ama tek tesellimiz can kaybının olmayışı” dedi.

DEV AĞACI KÖKÜNDEN KIRDI

Fırtına, Kemalpaşa Mahallesi'nde ise bir evin bahçesinde bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki ağacı kökünden kırdı. Ağacın büyük bir gürültü ile evin giriş kapısının önündeki merdivenin üzerine düşmesi sırasında vatandaşlar büyük korku yaşadı. Evde yaşayan vatandaşlar “Verilmiş sadakamız varmış” diyerek teselli buldu.

Söke Belediyesi'ne bağlı ekipler ise uçan çatıyı kaldırmak için hemen çalışma başlattı. Fırtınada kırılan ağaç da belediye ekiplerinin kontrolünde kesilerek temizlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.