Aydın'da gergin gece

Aydın'da gergin gece

İncirliova'da dün saat 21.00 sıralarında iki kişi arasında yaşanan tartışma ilçeyi birbirine kattı. Yaşanan kavga neticesinde ikisi polis 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında İncirliova Cumhuriyet Parkı yanında meydana geldi. Yaşları 18 ile 20 yaşları arasında değişen iki genç bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmayı ayırmak isteyen polis memurları Mehmet Şan ile Muharrem Hepduman ve kavganın taraflarından 19 yaşındaki Murat Karabacak çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaşanan tartışma nedeniyle Ülkü Ocakları'nın bulunduğu binanın kapı camı kırıldı. Kavganın büyümesi ve Cumhuriyet Parkı'nın çevresindeki kalabalığın artması nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. TOMA'da olay yerinde hazır bulunduruldu. Tarafların uzun süre olay yerinden ayrılmaması ve karşılıklı atışmaların yaşanması sebebiyle grupların arasına çevik kuvvet ekipleri getirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

KAYMAKAM VE İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, vatandaşlara sakin olmaya davet etti. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan grubu olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ dağıttı. Olaya karışan gruplarla konuşan Rahmi Baştuğ polislere park ve çevresinde bulunan kişilerin dağıtılması emri verdi. Olay yerinde yaklaşık bir saat zaman geçiren Baştuğ, olayların yatışması ile ilçeden ayrıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey de ilçeye geldi. İlçe teşkilatı ile açıklama yapan Özbey, ocak üyelerine sessiz sedasız ayrılmaları çağrısında bulundu. Bunun üzerine ülkü ocakları üyeleri park ve çevresinden ayrıldı. Emniyet ekipleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar olayların tekrar yaşanmaması için park ve çevresinde nöbet tuttu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.