Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

Serban ve Öğdün’ün naaşları aynı camide düzenlenen törenin ardından Kemer Mezarlığı’nda defnedildi.

Efeler Ortaokulunda 3 yıldır müdür olarak görev yapan, evli, 2 çocuk babası Ömer Ali Serban, geçen ay karın ağrısı şikayeti ile Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Burada Serban'a lenf kanseri teşhisi konulup, tedavisine başlandı. İki gün önce durumu ağırlaşarak Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan Serban, kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Serban'ın cenazesi okul bahçesine getirildiğinde öğretmenler, öğrenciler ve müdürün yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Dua edilip, helallik alınmasının ardından Ömer Ali Serban'ın cenazesi, Yavuz Sultan Selim Camii'ne götürüldü. Efeler Gazipaşa Ortaokulu’nda memur olarak çalışan Şivan Öğdün, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AYNI CAMİDEN UĞURLANDILAR

Genç yaşta hayatını kaybeden Şivan Öğdün’ün ve Aydın Efeler Ortaokulu Müdürü Ömer Ali Serban için Yavuz Sultan Selim Camii'ne öğle namazı sonrası tören düzenlendi. Tabutları yan yana konulan ve cenaze namazları kılınan iki eğitimci Kemer Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine; Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, STK Başkanları, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum