Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

Ebediyete uğurlandılar...

db7ed59f2e2992bac549ad7bca553d06.jpg

Hayata veda eden Çineli iş adamı Kaltun Madencilik'in Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir karaciğerindeki sağlık problemi nedeniyle İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören ve karaciğer nakli için yoğun bakım ünitesinde tutulan Kaltun Madencilik'in Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Aydın'ın ünlü devecilerinden hayırsever işadamı Kamil Tuncer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama veda etti.

Deve merakı ile bilinen Kamil Tuncer için ilk olarak iş yerinde, ardından da Hacı Emin Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Kamil Tuncer'i son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

İkindi namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze törenine bir çok belediye başkanı, iş adamı, sivil toplum örgüt temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, daire amirleri ve bir çok seveni katıldı. Tuncer'in naaşı yağmura aldırış etmeden cami avlusunu dolduran sevenleri tarafından kılınan cenaze namazının ardından Evciler Mezarlığında toprağa verildi. Büyük üzüntü yaşayan Tuncer ailesini, sevenleri teselli ederek acılarını paylaştı.

20f60a497b042dcaba6d5bdad5cf36ff.jpg

Hayatını kaybeden Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu'nu yaptıran hayırsever Osman Türkoğlu (91), son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan Osman Türkoğlu, dün saat:18.00 sıralarında Çine'nin Sarıoğlu Mahallesindeki evinde yaşamını yitirdi.

Türkoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakip Çine Sarıoğlu Mahallesindeki Merdin Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Ayaklı Mezarlığında toprağa verildi.

Hayırsever Osman Türkoğlu'nu son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.