Aydın'da Hırsızlık!

Aydın'da Hırsızlık!

Aydın'da bir markette hırsızlık yapan zanlılar ,güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu bilgisayar kasasını da yanlarında götürdü...

Efeler ilçesinde bir marketten 3 bin 500 lira değerinde sigara çalan ve yakalanmamak için de iş yerinin güvenlik kamerası kayıt  cihazını da çalan 3 şüpheli, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
Olay, Efeler ilçesi Ata Mahallesi’nde bulunan ASTİS Gıdacılar Çarşısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; hafta sonu kimsenin olmadığı gece geç saatlerde ASTİS 771 Sokak numara 79 adresinde faaliyet gösteren markete gelen 3 hırsız, kepenk kilidini kırarak iş yerinden yaklaşık 3 bin 500 lira değerindeki 260 paket sigarayı alarak kayıplara karıştı. Şüpheliler ayrıca yüzlerinin teşhis edilmemesi ve yakalanmamak için marketin güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu bilgisayar kasasını da yanlarında götürdü.
 Merkat sahibinin ihbarı üzerine, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, gıdacılar çarşısının girişi çıkışları ile çevredeki iş yerlerinin kamera kamerası kayıtlarını inceledi. Polis, hırsızlık olayının meydana geldiği marketin bir arka sokağında bulunan iş yerine ait kamera kayıtlarından 3 şüphelinin kimliklerini belirledi. Kimlikleri tespit edilen H.G., İ.D. ve M.D. isimli hırsızlık şüphelileri, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından Aydın Adliyesine sevk edildi.
(Abdurrahman Fırat-Hedef Gazetesi)

3333.jpg

111.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.