Aydın'da hırsızlık anı kamerada

Aydın'da hırsızlık anı kamerada

Aydın’da bir bankamatikten para çeken Fuat Ceylan'ın elindeki 100 lirayı alıp kaçan Polat Arslan polis tarafından yakalandı.

Adliyeye sevk edilen kapkaççının ceza evine girmek için suç işlediğini söylediği öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile mahkemeye sevk edilen kapkaççı tutuklandı.

Olay, Efeler ilçesi istasyon meydanındaki bankamatiklerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce gasp suçundan hüküm giyip, 10 yıl ceza evinde yatan Polat Arslan(26), bir bankamatikten para çekmekte olan Fuat Ceylan'ın (53) elindeki 100 lira parayı alıp kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Arslan, Adliyeye sevk edildi. Polat Arslan'ın mahkemede “ceza evine girmek için suç işledim” dediği öğrenildi.

İşsiz olduğu ve sıcak yemek bulamadığı için ceza evine girmeyi kendisinin istediğini belirten Arslan, “İşsizim, kış günü dışarısı soğuk. Sıcak yemek bulamıyorum. Ceza evine girerek birkaç ay barınacak bir yer sıcak bir kap yemek bulabilirim düşüncesi ile suç işledim” dedi. Kapkaççı Polat Arslan'a parasını kaptıran Fuat Ceylan'ın, şikayetçi olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.