Aydın'da hırsızlık şüphelisi yakalandı!

Aydın'da hırsızlık şüphelisi yakalandı!

Nitelikli hırsızlık yaptığı iddiasıyla polis tarafından yakalanan A.Y., çıkarıldığı mahkemece ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan tutuklandı.

Didim’de meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayların şüphelisi bir kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin kimliğinin tespiti için alınan parmak izi sonucunda gerçek kimliğinin A.Y. olduğu belirlendi. A.Y.’nin 2 adet parada sahtecilik, 2 adet kendisini kamu görevlisi çalışanı olarak tanıtması ve bu kurumlarla ilgili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık, bilişim sistemlerini araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, birden fazla kişi tarafından yağma ve basit yaralama gibi suçlardan toplam 11 ayrı dosyadan arandığı tespit edildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan A.Y., sevk edildiği Didim Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.