Aydın'da huzur operasyonu

Aydın'da huzur operasyonu

Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı gerçekleştirilen 'Narko-Huzur' uygulaması kapsamında uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik uygulama yapıldı.

İncirliova merkez ve mahallerinde yapılan uygulamada daha önceden belirlenen metruk binaların yanı sıra sokak, parklarda ve yollarda polis şüphelilerle ilgili çalışma gerçekleştirdi.

Uygulama kapsamında polis ekipleri Hürriyet Mahallesi 341 Sokakta bulunan metruk binaya operasyon düzenledi. Binada bulunan Hamza A., (36) isimli şüpheli yakalandı. Şüphelinin yapılan üst aramasından brovning marka 9 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 7 adet fişek yakanaldı.

Metruk bina içinde arama yapan ekipler geçtiğimiz hafta Acarlar Mahallesi’nden çalınan motosiklet ve çalıntı olduğu değerlendirilen hilti ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında ateşli silahlar kanuna muhalefet, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve çalıntı motosiklet bulundurmak suçlarından işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GERMENCİK

Germencik'te yapılan Narko uygulaması kapsamında 100 kişi sorgulandı. Sorgulama sonucunda uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı oldukları belirlenen iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden C.D., işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken G.Z., ise serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.