Aydın'da iğrenç olay!

Aydın'da iğrenç olay!

Efeler'de öz kızı B.Z.'nin (21), kendisine 8 yıldır tecavüz ettiğini öne sürdüğü babası N.Z. (52) tutuklandı. N.Z., boşanma aşamasında olduğu eşinin kendisine tuzak kurduğunu söyledi.

Tecavüz olayı, iddiaya göre 8 yıl önce Söke'de başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan N.Z., o dönemde 13 yaşında olan kızı B.Z.'ye tecavüz etti. B.Z.'nin iddiasına göre tecavüzler düzenli olarak sürdü.B.Z., annesiyle babasının şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlerini ayırması ile birlikte, 18 ay önce Efeler'de annesiyle birlikte kalmaya başladı.

Önceki gece annesiyle birlikte Efeler Polis Merkezi Amirliğine giden B.Z., öz babasının kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, iddia üzerine N.Z.'yi gözaltına aldı.

 "EŞİM BANA KUMPAS KURDU"

İfadesinde tecavüz iddiasını kabul etmeyen N.Z., "Eşimle boşanma aşamasındayız. 18 ay önce evlerimizi ayırdık. Kızım da onunla birlikte yaşıyor. Bana karşı bir kumpas kurdular" dedi.

Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen N.Z., tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.Z., adliyenin arka kapısından yüzü kapatılarak çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.