Aydın'da ihale kavgası

Aydın'da ihale kavgası

Aydın'da dün gerçekleştirilecek olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün taşımalı eğitim ihalesinde kavga çıktı. Olayda 4 kişi yaralandı.

Efeler İlçesi Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda dün saat 13.30'da gerçekleştirilecek olan Milli Eğitim Müdürlüğünün taşımalı eğitim ihalesinde ihaleye girecek olacak iki firma arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 4 kişi yaralandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavisinden sonra açıklamalarda bulunan Coşkun Ünal, olayla ilgili davacı olduklarını açıklarken, ihaleye girmemeleri için tehdit edildiklerini, girmekte ısrarcı olunca darp edildiklerini iddia etti.

"TEHDİT ALDIK"

Coşkun Ünal, Mustafa Kiriş Ortaokulunda yaşanan olayları şu şekilde anlattı:

"İhaleye girmek için saat 13.25'te Mustafa Kiriş Ortaokulunun önündeydik. Yanımıza gelen bazı kişiler tarafından ihaleye girmememiz yönünde tehdit aldık. Fakat biz İhaleye gireceğimizi söyledik. İhale için toplantı salonuna girdikten bir süre sonra dışarıdan gürültüler geldiğini duydum. Dışarı çıktığımda ortaklarım İbrahim Ünal, Birol Ünal ve Halit Korkmaz'ın darp edildiğini gördüm. Olaya müdahale etmek için araya girdiğimde bıçaklandım. Polis olay yerine gelmeden darp eden kişiler kaçtı. Yaşadığım olay sonucunda bu olayı gerçekleştiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulunup şikayetçi oldum. Umarım adalet yerini bulur'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.