Aydın'da iki kişi ölümden döndü

Aydın'da iki kişi ölümden döndü

Efeler’de bir apartmanın yangın merdiveninde çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile söndürüldü. Büyük paniğe neden olan yangında iki kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçiren yangın Hasanefendi Mahallesi Kızılay Caddesi Aydın Devlet Hastanesi karşısında 13.45 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir ecza deposunun 4. Katındaki yangın merdiveninde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çevre apartmanda oturan vatandaşlar durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Poliste cadde üzerinde önlem alarak trafik akışını sağladı.
 
Yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürülürken, çıkan dumandan etkilenen iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın merdiveninde tahta paletlerin tutuşmasıyla çıkan yangın akıllara yangın merdivenlerinin ne kadar sağlıklı? sorusunu getirdi. Yangının söndürülmesiyle büyük panik yaşayan mahalleli rahat bir nefes aldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.