Aydın'da intihar eden avukat  kurtarılamadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde akrabalarına mesaj atarak intihar eden avukat, tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Veysipaşa Mahallesi 1610 Nolu Sokak'ta bulunan avukatlık bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Barosu’na kayıtlı Avukat Ç.L (50), sabah saatlerinde iş yerine geldikten sonra, Koçarlı ilçesinde yaşayan kayınbiraderine, 'İntihar ediyorum' şeklinde mesaj attıktan sonra, kendisine ait tabanca ile başına bir el ateş etti. Ç.L’nin hayatından endişe eden yakınları 115 Polis İmdat hattını arayarak, durum hakkında bilgi verdi.

112 Acil Servis ekiplerine de bilgi verdikten sonra kısa sürede olay yerine ulaşan polis, çilingir yardımıyla kapıyı açarak, büroya girdi. Kanlar içinde bulunan Ç.L, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılmadı. Ç.L’nin olay yerine gelen yakınları, iş yeri komşuları ve meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Aydın Barosu Yayın Kurulu’nda görev alan Ç.L’nin herhangi bir sıkıntısının olmadığını belirten meslektaşları, 25 yıllık avukatın son dönemde yoğun ve başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

MASASINA NOT BIRAKMIŞ

İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Ç.L’nin bürosuna gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan incelemede Avukat Ç.L’nin intihar etmeden önce masasına bir not bıraktığı anlaşıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ç.L’nin avukat olan eşinin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı öğrenildi. Yüklü miktarda borcu bulunduğu için intihar etmiş olabileceği iddia edilen Ç.L’nin cenazesi, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.