Aydın'da intihar eden kadını cesedine ulaşıldı

Aydın'da intihar eden kadını cesedine ulaşıldı

Söke’de dün Yenidalyan tahliye kanalına atlayan ve akıntıya kapılarak kaybolan Ayşe Cömertoğlu’nun cesedi bir gün sonra deniz polisi tarafından bulundu.

Olay, dün Söke-Milas karayolu üzerindeki Yenidalyan tahliye kanalı mevkisinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ailevi sorun yaşadığı iddia edilen Ayşe Cömertoğlu, tahliye kanalı kenarına gelerek bir süre bekledi. Kadının durumundan şüphelenen vatandaşlar seslendiği sırada Ayşe Cömertoğlu, kanala atladı. Görgü tanıkları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AKUT, UMKE ve itfaiye ekipleri genç kadını bulmak için arama başlattı. Ancak arama çalışmaları sonuç vermedi. Tahliye Kanalı kenarında kayıp kadına ait bir kimlik ve bir ceket bulundu. Arama çalışmalarına bir süre ara veren ekipler tekrar botla kadını aramak için kanala indi. Yaklaşık 3 kilometrelik alanı tarayan AKUT ekipleri Ayşe Cömertoğlu’na ait olduğu tahmin edilen bir çift terlik bulsa da kadına ulaşamadı.

CESEDİ 150 METRE İLERİDE BULUNDU

Bu sabah saatlerinde olayın meydana geldiği yere gelen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi Su Altı ekipleri tüp ile yaptıkları ilk dalışlarında olayın meydana geldiği yerin yaklaşık 150 metre aşağısında yaklaşık bir buçuk metre metre derinlikte, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Ayşe Cömertoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.