Aydın'da intihar girişimi

Aydın'da intihar girişimi

Aydın Büyükşehir Belediye binasına gizlice giren F.Ö., intihar teşebbüsünde bulundu. Belediye binasının son katına kadar çıkmayı başaran F.Ö., “Büyükşehir Belediyesi’nde güvenlik zafiyeti mi var?” dedirtti.

Olay, Aydın Büyükşehir Belediye hizmet binasında saat 24.00 sularında meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı ve bu nedenle bunalıma girdiği öğrenilen F.Ö., güvenik görevlilerinin dalgınlığından yararlanarak binanın 7. Katına çıktı. Elinde bıçak bulunan F.Ö., binadan atlamak istedi.

Maddi sıkıntıları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenilen F.Ö.’yü babası ve polis ekipleri ikna etmeye çalışırken, F.Ö.’nün ısrarla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşmek istediği belirtildi. Olay yerine çağrılan babası ile birlikte polis ekipleri yaklaşık iki saat çabaladıktan sonra F.Ö.’yü ikna etmeyi başardı. Polis ve itfaiye ekipleri de olay esnasında bina çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Binadan indirilen F.Ö. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, çevredeki vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi’nde güvenlik zafiyeti mi var?” söylemlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum