Aydın'da İş Arayanlar Dikkat!

Aydın'da İş Arayanlar Dikkat!

Aydın’da ilçe belediyeleri personel alımı yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Didim Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

DİDİM BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI
Didim Belediyesi’ne bağlı DİBEL A.Ş. çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Alım ilanına göre DİBEL A.Ş. bünyesine 1 adet temizlik işçi 10 adet de garson, aşçı yardımcısı, temizlik, büro işçisi ve çaycı kadrolarına alım yapılacak. Toplamda 11 kişilik yapılacak alımlar için son başvuru tarihi temizlik işçisi alımı için 7 Mayıs olarak ifade edilirken diğer alım için son başvuru tarihi 8 Mayıs olarak açıklandı. 11 kişilik açıklanan kontenjan için alınacak işçiler 5 ay 29 gün geçici işçi olarak çalıştırılacak.
Didim Belediyesi bünyesindeki şirkette çalışmak isteyen adaylar başvurularını [email protected] mail adresine CV göndererek yapabilecek. Adayların başvurularının geçerli olması için dikkat etmesi gereken kriterle ise Didim’de ikamet ediyor olması, 18 yaşını doldurmuş olması, emekliliğe hak kazanmamış olması ve kamu haklarından mahrum olmaması olarak açıklandı.

Personel alımı yapacak bir diğer belediye ise Koçarlı Belediyesi oldu. Belediyeye bağlı Koçarlı Belediyesi Personel Limited Şirketi ve Koçarlı Menderes Turizm ve Eğlence A.Ş. 1’er personel alımı yapacağını duyurdu. 

KOÇARLI BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI
Personel Limited Şirketi 1 Şirket Müdürü alımı yapacak. Son başvuru tarihinin 7 Mayıs olarak ifade edildiği şirket müdürü alımı için adaylar özgeçmişlerini [email protected] adresine mail atarak başvuruda bulunabilecek. Daimi statüde çalıştırılacak erkek personel alımı için adayların en az lise mezunu olması, Microsoft Office programını bilmeleri, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması, sabıka kaydının bulunmaması, ve affa uğramış bile olsa devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene karşı suçlardan mahkum olmaması kriterlerine uygun olması gerekiyor.

Koçarlı Menderes Turizm ve Eğlence A.Ş. personel alım ilanında ise 1 adet bayan temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu. Alım ilanı göre adayların en az ilkokul mezunu olması, sağlık sorununun bulunmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması, sabıka kaydının bulunmaması, ve affa uğramış bile olsa devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene karşı suçlardan mahkum olmaması kriterlerine uygun olması gerekiyor. Ayrıca temizlik personeli alımı için adayların en az 2 ay mesleklerinde deneyim sahibi olmaları gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.