Aydın’da kaçak içki operasyonu!

Aydın’da kaçak içki operasyonu!

Aydın’da sahte ve kaçak içki imalatı ve satışı yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sahte ve kaçak içki imalatı ve satışı yapanlara yönelik farklı adreslere operasyon düzenledi. 
Operasyonda, 180 litre etil alkol,  175 litre sahte ve kaçak içki, 2 Bin 690 şişe kapağı, Bin 824 sahte bandrol, 960 boş içki şişesi, 3,5 top şişe üzerine yapıştırılan etiket, 1,4 litre anason,  çeşitli markalarda sahte bandrollü  28 şişe kaçak  içki  ve 1 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. Olayın şüphelisi B.A., K.E. ve  Ş.D. isimli şahıslar gözaltına alındı. Aydın ve İzmir’de eş zamanlı yapılan operasyonda ise B.Ç, Ş.D. ve F.A. isimli şüpheliler yakalandı. B.A. isimli şahsın yakalanması için çalışmalar sürerken emniyetteki işlemleri tamamlanan B.Ç, Ş.D. ve F.A. isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede şüpheliler, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.