Aydın'da kadın sürücü ölümden döndü

Aydın'da kadın sürücü ölümden döndü

Efeler’de kadın sürücünün kullandığı otomobil refüje çarparak takla attı. Otomobil içinde sıkışan sürücü, itfaiyenin müdahalesiyle çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Aydın-İzmir Karayolu Yeni Dörtyol Kavşağı yakınlarında saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Efeler’den 35 HJ 669 plakalı otomobili ile İncirliova istikametine ilerleyen Gülcan Karadaş (29) bilinmeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak ters döndü. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan sürücüye müdahale ederek dışarı çıkardı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Gülcan Karadaş, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Polis ekipleri kazanın olduğu alanda başka bir kaza olmaması için önlem aldı. Trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Ters dönen otomobilin yol üzerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar normale döndü. Hastaneye kaldırılan kadın sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.