Aydın'da kan aktı

Aydın'da kan aktı

Aydın’da kendisini yakalamaya çalışan polislerle çatışmaya giren müteahhit Şerafettin Yalçınkaya kalbinden vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yalçınkaya, yaşam savaşı veriyor.

Olay, Aydın’ın Efeler İlçesi, Ata Mahallesi 653 sokakta meydana geldi. 5 ayrı suçtan sabıkası ve iki yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Aydınlı müteahhit Şerafettin Yalçınkaya, kontrol noktasından polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. İzini süren polis ekipleri, Yalçınkaya’yı oturduğu evin önünde kıstırdı. Cinayet Büro’da görevli polis memurlarının kendisini yakalayacağını anlayan Yalçınkaya, elindeki tabancayla rasgele ateş ederek kaçmaya başladı. Yalçınkaya’nın ateş etmesi üzerine polis memurlarının da ateş ettiği Yalçınkaya göğsünden vuruldu.

Olay yerine gelen ambulansla yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Yalçınkaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Polisle girdiği çatışmada polis memurunun tanancasından çıkan kurşunla vurulan Müteahhit Şerafettin Yalçınkaya’nın ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler kanuna muhalefet, yağma, dolandırıcılık, suçluyu kayırma ve resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkalı olduğu ve hakkında iki yıl onanmış hapis cezası kararı bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.