Aydın'da kavga kanlı bitti

Aydın'da kavga kanlı bitti

Efeler'de iki gurup arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Batuhan Yolaşan (20) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay, Aydın-Muğla Karayolu 1. kilometresinde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bir akrabalarının düğününden dönen Batuhan Yolaşan ve arkadaşı, kokoreç yemek için yol kenarında durdu. Bir süre sonra otomobile dayanan iki arkadaşın yanına gelen ve aracın sahibi olduklarını söyleyen iki kişinin, ‘Otomobile niye yaslanıyorsunuz?’ demesiyle sözlü tartışma çıktı. Tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Otomobil sahibi olduklarını söyleyen ikili, kokoreççiden aldıkları bıçakla Batuhan Yolaşan ve arkadaşını yaraladıktan sonra iki araçlarına binerek hızla uzaklaştı. Karın bölgelerinden yaralanan iki gence ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Yaralı gençler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Batuhan Yolaşan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay yeri ve çevrede inceleme yapan polis ekipleri, şüphelileri bulmak için arama başlatırken, suç aletinin sahibi kokoreççi gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.