Aydın'da kaybolan çocuk bakın nerede bulundu

Aydın'da kaybolan çocuk bakın nerede bulundu

Didim’de iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki Barış Sütlübulak, Kayseri’den Didim’e tatile gelen bir tatilcinin şüphesi ve duyarlılığı sayesinde 36 saat sonra bulundu.

Didim’de oturan Sütlübulak ailesinin 13 yaşındaki çocukları Barış Sütlübulak, 30 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00 sıralarında evden ayrıldı. Çocukları Sütlübulak’tan bir daha haber alamayan ailesi, durumu Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine ekipler, çevrede arama çalışması başlattı. 13 yaşındaki çocuğun fotoğrafı, birçok sosyal medya sayfalarında da paylaşıldı. Ekiplerin aramalarına rağmen 13 yaşındaki Barış Sütlübulak 24 saat boyunca bulunamadı. Sütlübulak, kaybolduktan 36 saat sonra, dün saat 22.00 sıralarında şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Fevzipaşa Mahallesi, Sahte Cennet mevkisinde görüldü. Kayseri’den Didim’e tatile gelen bir genç tarafından görülen Barış Sütlübulak, genç tatilcinin şüphesi ve duyarlılığı üzerine alınarak emniyete bildirildi. İhbar üzerine bölgeye giden Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 36 saat sonra boyunca aranan kayıp çocuğu teslim aldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Sütlübulak, ailesine teslim edildi. Baba Kadri Sütlübulak, kayıp çocuğunun bulunduğunu sosyal medya sayfasından duyurarak, “Didim halkına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Cumhuriyet Savcılığına ve çocuğumuzu bulan genç tatilci kardeşime çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.