Aydın'da kaybolan yaşlı adam bakın nerede bulundu

Aydın'da kaybolan yaşlı adam bakın nerede bulundu

Aydın'ın Efeler İlçesindeki evinden kahveye gitmek için, ayrılan ve bir daha dönmeyen konuşma ve işitme engelli Hasan Çakıroğlu (75), İzmir Tire ilçesinde bulundu.

Yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı Çakıroğlu'nun bulunması için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Efeler ilçesinin Mesudiye Mahallesi'nde akrabalarıyla birlikte yaşayan konuşma ve işitme engelli Hasan Çakıroğlu, önceki gün kahveye gitmek için evden ayrıldı.İlerleyen saatlere rağmen Çakıroğlu, eve dönmedi. Yakınları, aramalarına rağmen Çakıroğlu'nu bulamayınca polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, Çakıroğlu'nun bulunması için çalışma başlattı. Bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alındı; ancak geçen zamana karşın Çakıroğlu'na ulaşılamadı.

Aydın’da genelinde aranan Hasan Çakıroğlu, İzmir’in Tire ilçesinde bulundu. Konuşma ve işitme engelli Hasan Çakıroğlu’nun Tire’ye nasıl gittiği merak konusu olurken yakınları büyük sevinç yaşadı. Hasan Çakıroğlu’nun yakınları Efeler’deki yakınları yaşlı adamı getirmek için Tire’ye gitti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.