Aydın'da kaza; 3 yaralı

Aydın'da kaza; 3 yaralı

Efeler’de askeri personel aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, biri asker 3 kişi yaralandı.

Emniyet kemeri takmadığı için otomobilden fırlayan yaşlı adamın imdadına trafik polisi yetişti. Dili boğazına kaçan adama müdahale ederek dilini dışarı çıkartan polis memurunun bu hareketi, yaralıyı tekrar hayata bağladı.

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Hayvan Pazarı Kavşağı’n da saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Çine’den Efeler istikametine ilerleyen 09 DV 584 plakalı askeri personel aracıyla kavşaktan geçmeye 09 KD 267 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu konumunda bulunan Orhan Kutlu, yola fırladı.

İLK MÜDAHALEYİ TRAFİK POLİSİ YAPTI

Kazanın yaşandığı yere çok yakın yerde bulunan uygulama noktasında görevli trafik polisi Hakan Bektaş, yaralıya müdahale etti. Yaralıyı şok pozisyonuna alan polis memuru daha sonra yaralının kaçan dilini dışarı çıkartarak ambulans gelene kadar başından ayrılmadı.

Kazada yaralanan sürücü İbrahim Kutlu, babası Orhat Kutlu, askeri araçta bulunan Uzman Çavuş Mustafa Teker, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken kazaya yerinden araçların kaldırılmasıyla normale döndü. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.