Aydın'da kaza: 5 yaralı

Aydın'da kaza: 5 yaralı

Kuşadası-Söke Karayolu’nda aynı yönde seyreden panelvan ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

   Kaza, Yaylaköy Mahallesi, Kuşadası-Söke Karayolu, Granta mevkisinde meydana geldi. Söke’den Kuşadası istikametine seyreden Yusuf Türkay yönetimindeki 20 YT 877 plakalı otomobil, sürücüsünün ‘U’ dönüşü noktasına girmek için sağ şeritten sol şeride bir anda geçmek istemesi üzerine aynı istikamette seyir halinde bulunan Hilmi Ateş yönetimindeki 09 JC 707 plakalı panelvan ile çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Yusuf Türkay ve otomobilde bulunan Keziban Türkay ile panelvan sürücüsü Hilmi Ateş ve panelvanda bulunan Yasemin Ateş ile Buse Ateş, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi ile Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır hasar gören otomobil ile panelvan ise çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.