Aydın'da kazada bir kişi öldü

Aydın'da kazada bir kişi öldü

Çine- Karpuzlu Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza, bu gece saat 03:20 sularında Çine'nin Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Karpuzlu'dan Çine'ye gelmekte olan 34 yaşındaki Mustafa Aydın Alp yönetimindeki otomobil, Çine'den Karpuzlu'ya gitmekte olan 35 yaşındaki Özcan Şentürk idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada Mustafa Aydın Alp olay yerinde kaybederken, diğer aracın sürücüsü Özcan Şentürk (35) ve aynı araçta bulunan Gökhan Ersoy (27) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mustafa Aydın Alp'in cenazesi, Çine Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Alp'in, Kabataş Mahallesinde yaşadığı öğrenildi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Alp'in üç çocuk babası olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.