Aydın'da kazanan vatandaş oldu

Aydın'da kazanan vatandaş oldu

Çine'de bir sokaktaki bina yıkımı vatandaş tarafından engellendi.

Çine'de bir sokaktaki bina yıkımı vatandaş tarafından engellendi. Vatandaşlar güvenlik önlemleri alınmadığı ve yıkımın itfaiye eşliğinde gerçekleşmediği takdirde yıkıma izin vermeyeceklerini söyledi.

Çine Namık Gedik Caddesi üzerindeki bina yıkımında emniyet tedbirlerinin yeterli olmadığını düşünen ve yıkımın itfaiye eşliğinde yapılması gerektiğini söyleyen esnaflar yıkımı durdurdu. Binayı yıkmak için çalışan kepçe vatandaşın tepkisi üzerine kontak kapattı.

"BU YIKIMA İZİN VERMEYİZ"

Esnaf Turgay Tural, "Binanın bu şekilde yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Gerekli güvenlik tedbirleri alınmış değil. Yıkım esnasında dükkanların camları beton parçaları ile neredeyse kırılıyordu. Burada demir bariyerler olmalıydı. Ayrıca yıkımın itfaiyenin su yardımı ile gerçekleşmesi gerekiyor. Belediyeden itfaiye istedik, itfaiye arızalı olduğu için yardımcı olamadıklarını söylediler. Biz de yıkıma izin vermedik. Eğer emniyet tedbirleri alınmaz ve itfaiye gelmez ise biz bu yıkıma izin vermeyiz. Sokağı da biz kendimiz temizledik. Yetkililer nerede" diyerek tepkisini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.