Aydın'da kimliği belirsiz ceset bulundu

Aydın'da kimliği belirsiz ceset bulundu

İncirliova’da çamur havuzu içinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Jandarma, cesedin kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Olay, İncirliova Osmanbükü Mahallesi ile Efeler Işıklı Mahallesi arasında kalan özel bir jeotermal sahası sınırları içinde saat: 08.30 sıralarında meydana geldi. Jeotermal firma çalışanları vardiya değişimi sırasında çamur havuzu içerisinde bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını görerek durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çamurdan çıkardıkları kişinin öldüğünü belirledi.
 
ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

55-60 yaşlarında olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Cesedin üzerinde mavi renkte eşofman ve ayağında terlik olması dikkat çekti. Jandarma tarafından el konulan olayda şirket çalışanları bu kişinin akşamüzeri şirket sahasına girdiği ve çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldığı öğrenildi. Ayrıca kimliği belirlenemeyen kişinin telleri delerek içeri girdiği ileri sürüldü.
 
Cesedin vücudunda darp ve başka ize rastlanmazken intihar amaçlı çamura atladığı ya da suya dengesini kaybederek düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Kimliği belirsiz ceset yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.