Aydın'da korkutan kaza

Aydın'da korkutan kaza

Çine'de meydana gelen trafik kazasında, bir kişi ağır yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, kazanın telefonuna bakarken olduğunu söyledi.

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı Çaltı Mahalle sınırları içerisinde saat: 11.30 sıralarında meydana geldi. Efeler'den Çine istikametine seyir eden Mustafa Şahin yönetimindeki 09 ES 761 plakalı otomobil ile birlikte aynı yönde seyir halindeki Yusuf Çınar yönetimindeki 17 PG 582 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Mustafa Şahin ağır yaralandı. Yaralı 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk olarak Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, Aydın Devlet Hastanesine sevk edildiği bel kemiği kırık olan yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

TELEFONUNA BAKARKEN BİR ANDA...

09 ES 761 plakalı otomobile arkadan çarpan 17 PG 582 plakalı otomobili kullanan Yusuf Çınar, polis ekiplerine kaza anını anlattı. Çınar, sol şeritten sağ şeride geçerken telefonuna baktığını ve o an kazanın gerçekleştiğini ifade etti. Kaza sonrası her iki araç kullanılmaz hale gelirken, otomobiller vinç yardımı ile trafikten çekilinceye kadar yol kontrolünü polis ekipleri sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.