AYDIN'DA KORONAVİRÜS TEDAVİSİ TAMAMLANAN 14 HASTA, ALKIŞLARLA EVLERİNE UĞURLANDI

AYDIN'DA KORONAVİRÜS TEDAVİSİ TAMAMLANAN 14 HASTA, ALKIŞLARLA EVLERİNE UĞURLANDI

Aydın Devlet Hastanesi’nde 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan ve bir süredir tedavilerine devam edilen 14 hasta alkışlarla taburcu edildi.

Koronavirüsle mücadelede tüm imkanlarını seferber eden hastanelerimizden güzel haberler de geliyor. Aydın Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; “Aydın Devlet Hastanemizde, 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan hastalarımızın bir süredir devam eden tedavileri tamamlandı.Dünya genelinde yaşanan sıkıntılı süreci ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlar ile birliktelik içerisinde yönetmeye çalıştığımız bu günlerde, sağlık tesislerimizde tedavi gören hastalarımızdan gelen sevindirici haberler hepimizi mutlu ediyor. Sağlığına kavuşan hastalarımız hem vatandaşlarımız hem de sağlık çalışanları için motivasyon kaynağı olmaktadır.Bir süredir Aydın Devlet Hastanesinde tedavi edilen ve sağlıklarına kavuşan hastalarımız evlerine sağlık personellerimizin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Hastalarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz”
 

“TÜM PERSONELE  AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİLDİ”
Açıklamada ayrıca, “İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü süreç boyunca tüm doktorlarımız, hemşirelerimiz ve yardımcı personelimiz hep birlikte hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak; Sağlık Tesislerimizde görevli bütün personelimize bu süreçte gösterdikleri gayretlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”  ifadelerine yer verildi.

6dbdf99d-6e5a-4db3-9a54-22a0fac70f14.jpg

c64cec5f-54a7-413a-8651-3daee09e2f32.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.