Aydın'da Manga Rüzgarı Esecek!

Aydın'da Manga Rüzgarı Esecek!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi’ni başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrenciler için bugün Adnan Menderes Stadyumu’nda mezuniyet töreni düzenleyecek.

ADÜ, il genelinde mezun olacak öğrencileri için Adnan Menderes Stadyumu’nda saat 18:00’de mezuniyet töreni yapacak. Törenin ardından Manga grubu, birbirinden güzel şarkıları ile sevenlerini coşturacak. 
Kentle bütünleşen ADÜ, uzun bir aradan sonra bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Genelde Atatürk Kongre Merkezi ve üniversitenin stadyumunda mezuniyet töreni düzenleyen ADÜ, şehir merkezinde bulunan Adnan Menderes Stadyumu’nda halkla iç içe bir mezuniyet töreni gerçekleştirecek. Mezuniyet töreni için hazırlıkların yapılmaya başlandığı stada, binlerce vatandaşın akın etmesi bekleniyor. 
Coşku ve heyecan dolu bir mezuniyet töreni gerçekleştireceklerini belirten Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  Aydın ve ilçelerinde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından mezun olacak öğrencilerin toplu mezuniyet töreni il merkezinde gerçekleşerek Aydın’a katma değer sağlayacaklarını vurguladı.
Yaklaşık 25 bin kişinin il merkezindeki mezuniyet törenine katılmasını beklediklerini aktaran Aldemir, şehre hareketlilik getireceklerini ve bütün vatandaşları öğrencilerinin en mutlu gününe davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.