Aydın'da mide bulandıran olay!

Aydın'da mide bulandıran olay!

Olay, Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde öğle saatlerinde meydana geldi.

Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde otobüs bekleyen yolcu kadınların fotoğraflarını çeken Suriye uyruklu bir kişi yakalandı. Cep telefonunda 6 şortlu kadının fotoğrafı bulunan Suriyeli mülteci şikayetçi olunmaması üzerine serbest bırakıldı.

Olay, Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir genç cep telefonuyla Aydın'ın Otobüs Terminali’nde otobüs bekleyen şortlu kadınların fotoğraflarını çekti. Cep telefonunu farklı kadınlara doğrultarak fotoğraflarını çekmek isteyen Suriyeli genç, vatandaşlar tarafından fark edildi. Polise teslim edilen Suriyeli, Otobüs Terminal’inde polis noktasına getirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Suriye uyruklu gencin telefonunda 6 kadının fotoğrafını buldu. Mağdur kadınlara ulaşmaya çalışan ekipler, fotoğraftan bir kadına ulaşsa da kadın otobüse yetişmesi ve Suriyelilere bir şey olmayacağı gerekçesiyle şikayetçi olmadı.

Olayda şikayetçi olmaması üzerine Suriyeli gencin elindeki cep telefonundaki fotoğraflar sildirildi. Suriyeli mülteci yapılan sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum