Aydın'da motor kazası

Aydın'da motor kazası

Efeler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet önce kaldırama daha sonra yol kenarındaki turunç ağacına çarparak durabildi. Kazada motosiklet üzerinde bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza, Aydın-Denizli Karayolu Eşref Bitlis Kavşağı yakınlarında 17.00 sıralarında meydana geldi. Efeler’den Nazilli istikametine plakasız motosikletiyle ilerleyen Ali Ceylan (30) bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet önce kaldırıma ardından da kaldırım üzerinde bulunan turunç ağacına çarptı. Motosiklet üzerinde bulunan iki kişi çarpmanın etkisiyle yola savruldu.

Kazada yaralan motosiklet sürücüsü kanlar içindeyen yardım için gelen trafik polislerine "Ağabey ceza yazmayacaksınız değilmi?" dedi. Polisler sürücüye ehliyetsizlikten ve tescilsizmotosiklet kullanmaktan ceza yazdı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

71c23e61f09357d2e2d6e49b33d5617d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.