Aydın'da "Muharrem İnce" heyecanı

Aydın'da "Muharrem İnce" heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin  5 Haziran'da Aydın'da düzenleyeceği miting öncesi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, seferberlik ilan etti. 

MEHMET ALİ CİNTOSUN- 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Aydın'da heyecan hat safhaya çıktı.Seçimlere 5 milletvekili parolasıyla giren CHP Aydın İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'yi karşılamak için adeta seferberlik ilan etti. Yurt çapındaki seçim programları çerçevesinde 5 Haziran günü saat 18.00’de, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda halka hitap edecek olan Muharrem İnce, Aydın'lı vatandaşlara vaatlerini, anlatıp oy isteyecek. İnce, meydandaki konuşmasının ardından aynı günün akşamında da iftar programına katılacak.

muharrem-ince.jpg
Aydın tarihinin en kalabalık mitingine imza atmayı düşündüklerini ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 25 Haziranın sabahında "CHP" iktidarıyla uyanacaklarını kaydetti. Çankır, Havadis Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, Aydınımıza teşrif edecek ve halkımıza seslenecek. Partili, partisiz, 7'den 70'e her vatandaşımızı miting alanımıza bekliyoruz. Özlenen bir Türkiye hasretine az bir süre kaldı. CHP iktidarında halkımız huzura kavuşacaktır. 5 Haziran'da Eeler diyarı Aydın'dan tüm yurda, "zafer bizimdir" mesajı göndereceğiz." dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum