Aydın'da Nefes Kesen Kovalamaca!

Aydın'da Nefes Kesen Kovalamaca!

Aydın'da polis şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi....

Aydın’ın Söke İlçesinde yol kontrol noktasında polis şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Polisi gören sürücü kaçmaya çalışınca kovalamaca sonucu otomobilde bulunan M.K (23) ve H.T'nin (22) Buca emniyeti tarafından oto hırsızlığından arandığı ortaya çıktı. 

Olay, dün 23.00 sıralarında Söke-Milas Karayolu üzerinde meydana geldi. İzmir istikametinden Didim istikametine gittiği belirlenen 35 DD 5523 plakalı otomobili şüphe üzerine polis durdurmak istedi. İçerisinde 2 kişinin olduğu otomobil dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayınca kovalamaca sonucu yakalandı. Polisin otomobilde yaptığı aramada 1 adet pompalı tüfek, 1 adet tabanca ve mermi ile bir miktar uyuşturucu yakaladı. 

OTOMOBİL ÇALINTI ÇIKTI
Otomobildeki M.K (23) ve H.T’nin (22) yapılan kimlik kontrollerinde İzmir’in Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından otomobil hırsızlığından arandıkları ortaya çıktı. 35 DD 5523 plakalı otomobili de kısa bir süre önce Buca’da çalarak kaçan 2 şüpheli Söke Emniyetindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.(Burhan Ceyhan-Hedef Gazetesi)

22-005.jpeg

33-003.jpeg    

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.