Aydın'da o hırsızlar yakalandı

Aydın'da o hırsızlar yakalandı

Köşk’te bir bakkalı soymaya çalışan 4 kişilik hırsızlık şebekesinin evinde yapılan aramada çok sayıda gıda ve bakkaliye malzemesi ele geçirildi.

Köşk Sarıçam Mahallesi Çatmak mevkiinde Muharrem Eker’e ait bakkal dükkanına hırsız girdiği ihbarı üzerine Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri, bakkal dükkanı içerisinde hırsızlık yapan T.K., T.Ö.K., C.B. ve O.C.’yi çalmış oldukları eşyalarla birlikte suçüstü yakaladı. Yapılan kimlik sorgusunda şüphelilerin kasten yaralama, hırsızlık, çocuklara cinsel istismar ve nitelikli yağma suçlarından sabıkaları olduğu öğrenildi. Jandarma, olay yerinde bulunan araç içerisinde yaptıkları aramada ele geçirdikleri malzemeleri bakkal sahibine teslim etti.

Gözaltına alınan 4 şüpheli ifadelerinde Sultanhisar Yukarıkavaklı Mahallesi’nden de 700 kilogram zeytin çaldıklarını itiraf etti. 4 şüpheli adli işlemlerin ardından tutuklanarak Aydın kapalı Cezaevine gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramada çok sayıda gıda ve bakkaliye malzemesi ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.