Aydın'da O Zanlı Yakalandı!

Aydın'da O Zanlı Yakalandı!

Bir kişiyi silahla yaralayarak kayıplara karışan Bayram S.’nin (48) aranmasına devam ediliyor. Olayda yaralanan Tayfur Acar’ın öfkeli yakınları, Bayram S.’nin evine ateş açtı.

Germencik'te geçtiğimiz Pazar günü Yeni Mahalle’de meydana gelen silahlı kavgada Tayfur Acar sağ kalça ve diz altından vurularak yaralanmıştı. Olay sonrası Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Acar’ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen zanlılardan Burak Can (19) gözaltına alındı. Yaralama olayını gerçekleşmesinin ardından kayıplara karışan Bayram S.’nin aramasına devam ediliyor.

Olaydan sonra firar eden Bayram S’nin evine aynı gün bir el ateş açılması üzerine Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Yapılan incelemelerin ardından ikamete ateş açtığı tespit edilen iki şüpheli 09 ABZ 037 plakalı araç içerisinde yakalandı. Yakalanan M.A. (19) ile V.A. (23) gözaltına alındı. Araç içerisinde yapılan aramada ise bir adet tüfek, bir adet tabanca ile tabancaya ait 7 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan M.A. ile V.A, yaralama olayına karıştığı tespit edilen Burak Can (19) hakim karşısına çıktı. Tayfur Acar’ın yaralandığı olaya karıştığı belirlenen Burak Can tutuklanarak cezaevine gönderildi. İkamete ateş açtıkları belirlenen M.A. ile V.A serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.