Aydın'da 'pes dedirten' hırsızlık

Aydın'da 'pes dedirten' hırsızlık

Karpuzlu'da hırsızlar, bir kadını zeytin alma bahanesi ile kandırdı. Kadını eter koklatarak bayıltan hırsızlar, yaklaşık 190 litre zeytinyağını çalarak kayıplara karıştı.

DENGE - Olay, Karpuzlu'nun Işıklar Mahallesinde yaşandı. Zeytinlikten evine dönen, yorulduğu için yol üzerindeki bir kaya üzerinde dinlenen 61 yaşındaki Serpil Çömen'in yanına bir otomobil yanaştı. Aracı kullanan kişi Çömen'e zeytin almak istediklerini civarlarda yerleşim yeri olup olmadığını sordu. Çömen, kendisinde zeytin olduğunu ifade etmesi üzerine kendilerini zeytin alıcısı gibi gösteren aracı kullanan hırsız, 'hadi gel evine gidelim, bize de biraz zeytin sat' dedi. Çömen, bunun üzerine otomobile binerek evi tarif etti. Hırsızlardan birisi Çömen'e araç içerisinde eterli pamuk koklattı.

'DÜRÜSTÜZ' DEDİLER, ZEYTİNYAĞLARINI ÇALDILAR

'Bu ne siz bana ne yaptınız' diyen Çömen'e hırsızlar, 'yok bir şey biz senin sandığın insanlardan değiliz. Biz dürüst insanlarız' yanıtını verdi. Kısa süre sonra başı dönmeye başlayan Çömen, sözde zeytin alıcılarına evin bahçesindeki zeytinlerin yerini gösterdiği esnada bayılarak yere yığıldı. Hırsızlar bahçedeki zeytinyağlarının yerini bularak araca yükledi. Zeytinlere hiç dokunmayan hırsızların yaklaşık 190 litre zeytinyağı çaldığı tespit edildi.

HIRSIZLAR HER YERDE ARANIYOR

Ayılarak kendine gelen Çömen, ne yapacağını şaşırdı. Bir süre çevresindekilere soyulduğunu anlatamayan Çömen, olan biteni eşine anlattı. Eşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızların peşine düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.