Aydın'da polis ekibi ölümden döndü

Aydın'da polis ekibi ölümden döndü

Aydın Efeler İlçesi’nde arıza yapan otomobil sürücüsüne yardım etmek isteyen polis ekipleri, canından oluyordu.

Kaza, Umurlu Mahallesi Kanyaşı Mevkisi’nde dün saat 16.30 sularında meydana geldi. Aydın’dan Denizli istikametine seyreden Ümit Kaya’nın kullandığı 20 AAE 930 plakalı otomobil, Umurlu Organize Sanayi Kavşağı’na geçtikten bir süre sonra arıza yaptı.

Arıza nedeniyle emniyet şeridine çekilen otomobil sürücüsüne yardım etmek için gelen bölge trafik ekipleri, arıza yapan otomobilin arkasında durdu. Aynı yöne seyir halindeki Semih Hepdonduran’ın kullandığı 35 JK 947 plakalı hafif ticari araç, plakası belirlenemeyen başka bir otomobil tarafından sıkıştırılınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ticari araç süratli şekilde emniyet şeridinde bulunan polis otosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis otosu, arızalı olan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 20 AAE 930 plakalı otomobil sürücüsü boyun bölgesinden yaralandı. Yaralanan sürücü Ümit Kaya, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumu iyi olduğu belirtilirken, kaza nedeniyle trafik akışı yaklaşık bir saat kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.