Aydın’da Potanın yıldızları belirlendi

Aydın’da Potanın yıldızları belirlendi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Voleybol Yıldız Kız ve Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

02 Aralık 2014 - 18 Şubat 2015 tarihleri arasında, 32 okul takımının katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Kategorisi İl Birinciliği turnuvasında Gazi Paşa Orta Okulu, Mustafa Kiriş Orta Okulu, Koçarlı Yeniköy Orta Okulu ve Söke Behiye Hanım Orta Okulu ilk dört dereceyi elde eden takımlar oldu.

15 Aralık 2014 - 18 Şubat 2015 tarihleri arasında, 3 okul takımının katıldığı Okullar Arası Yıldız Erkekler Kategorisi İl Birinciliği turnuvasında ile Karacasu Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu, Kuşadası Arife Bayram Bayözlü Orta Okulu ve Kuşadası Atatürk Orta Okulu ilk üç sırayı paylaştı.

Derece elde eden takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ayrıca kızlar kategorisinde 1’inci olan Gazipaşa Ortaokulu ve erkekler kategorisinde 1’inci olan Karacasu Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Orta Okulu Aydın’ı temsilen Türkiye Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Aydın’da Potanın yıldızları belirlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.